Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Ageeth in ’t Veld – Israël.

Sinds 2015 neem ik waar tijdens de spreekuren of diensten voor Verloskundigenpraktijk Hoeksche Waard Oost. Ik zal hieronder wat over mijzelf vertellen.

Ik woon met mijn man en dochters (2012 & 2017) in Zuid Beijerland. Van oorsprong kom ik uit Maasdam. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek. Ik vind het heerlijk om naast het zorgen voor mijn gezin als verloskundige aan het werk te zijn.

In 2012 mocht ik zelf voor het eerst moeder worden en dit heeft mijn motivatie om u zo goed mogelijk te begeleiden alleen maar versterkt. Ik heb ervaren dat het heel fijn en belangrijk is, dat je goede zorg krijgt tijdens de zwangerschap en bevalling en dat zet ik tijdens mijn werk graag voort!

Ik wens u alle goeds toe voor de komende tijd. Tot ziens!