HET TEAM DAT VOOR JE KLAAR STAAT

 

 

Wie zijn wij

Ons team bestaat uit twee maten en een vaste waarneemster. In vakantieperiodes kan het zo zijn dat u nog andere verloskundigen tegen komt. Daarnaast hebben wij twee assistentes die van maandag tot en met vrijdag de telefoon opnemen voor jullie vragen en het maken van afspraken.

Verloskundigen:

 

Ageeth in’t Veld

BIG registratie nummer: 59911006503

Marieke van Leeuwen

BIG registratie nummer: 59925752603

Fanny van Dijk

BIG registratie nummer: 19066651603

Jacoline Weeda

BIG registratie nummer: 59925217803

Assistentes: Janneke Reedijk en Margreet de Wit

 

Waar staan wij voor

Door persoonlijke betrokkenheid te combineren met onze vakkundigheid bieden wij verloskundige zorg van hoogwaardige kwaliteit. Alle verloskundigen zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor verloskundigen van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Verloskundigen. Door middel van bij- en nascholingen en aanvullende opleidingen vernieuwen wij onze kennis en vaardigheden continu. We houden elkaar scherp door onderlinge toetsing en intervisie. Bij de begeleiding van je zwangerschap werken we intensief samen met andere zorgverleners, zoals de gynaecoloog , de kinderarts en kraamverzorgenden. Ook zijn we volop betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de verloskunde.
We luisteren zorgvuldig naar je wensen en geven je alle keuzevrijheid binnen de grenzen van wat medisch verantwoord is. We moedigen jou als zwangere aan vertrouwen te hebben in je eigen kracht en kunnen. We hebben oog voor je persoonlijke beleving in jouw eigen sociale situatie en context.

 

Onze werkwijze

De verloskundigen doen afwisselend spreekuur of dienst. Op deze manier leer je ons allemaal kennen, zodat je bij de bevalling bijna altijd een bekend gezicht zult aantreffen.

 

Soms kan het voorkomen dat er twee bevallingen precies tegelijkertijd plaatsvinden. Wij hebben in de praktijk een achterdienstregeling, waardoor je dan toch een verloskundige uit onze eigen praktijk krijgt. In zeldzame gevallen kan het gebeuren dat je toch een onbekend gezicht aan je bed krijgt, maar dat is dan wel een verloskundige die op dat moment tijd voor je heeft. De praktijken in de Hoeksche Waard hebben onderling de afspraak gemaakt dat dan de dienstdoende verloskundige van een andere praktijk kan worden ingeschakeld in geval van nood.

 

We hechten binnen onze praktijk veel waarde aan het goed opleiden van studenten verloskunde. Immers, als we de verloskunde in Nederland op een hoog kwaliteitsniveau willen houden, moeten we er ook vanuit de praktijk voor zorgen dat een goede opleiding gegarandeerd kan worden. Studenten zullen dan ook regelmatig met ons meelopen, zowel tijdens het spreekuur als tijdens de dienst. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dit kenbaar maken en zullen wij er rekening mee houden.

 

 

kwaliteitknov